Welkom

We moeten helaas de opschorting van de Louise Concerts-serie aankondigen. Om op de hoogte te blijven van de voortzetting van de activiteiten van de vereniging Musica Reservata, aarzel niet om ons een bericht te sturen via het formulier op de pagina “contact” van deze site, wij houden u graag op de hoogte van de volgende concerten

Uw zondagse “vijf tot zeven”

De data zijn bekend, één zondag per maand in de late namiddag, voor een unieke muzikale happening. De “Louiza-concerten” brengen een origineel muzikaal aanbod bestaande uit twee aparte concerten rond een piano-recital, uitgevoerd door ongebruikelijke ensembles bestaande uit internationaal vermaarde artiesten. Een groot aantal van deze musici treedt zelfs voor het eerst in Brussel op.

Tussen de twee concerten zal het Hotel Steigenberger Wiltcher’s de gasten in zijn prestigieuze salons onderhouden rond een cocktail, en zo de partner worden van uw muzikale pauze.

Een uitgelezen programmatie voor een exclusieve happening. Er is werkelijk niets klassieks aan deze ‘klassieke’ programmatie, die zich uitstrekt over zes data en twaalf concerten. U kunt het volledige programma ontdekken via deze link.